Kehossa Kotona

Osaaminen
Kuvaus

KEHOSSA KOTONA – tanssien kohti kotia liikkeeseen ja kehon kokemukseen pohjautuvat työpajat.

Työpajat sopivat kaikenikäisille kehotietoisuuden vahvistumista tukemaan ja myös erityisryhmille, kuten syömishäiriöisille. Konsepti ja työpajatoiminnan kesto on soviteltavissa tilaajan tarpeen mukaan.

Toteutus: tanssitaiteilija Mari Kortelainen

Käynnistin KEHOSSA KOTONA – tanssien kohti kotia -projektin vuonna 2010. Monitasoinen tanssia, tanssi- ja yhteisötaidetta, kehollisuutta ja kokemuksellisuutta tutkiva projekti koostuu kolmiosaisesta tanssisooloteosten sarjasta, työpajoista ja niihin liittyvistä keskusteluista. Työpajojen ydinteemoina ovat kehotietoisuus sekä muuttuvaan kehoon kotiutuminen.                            

Avainsanat
Muokkauspäivämäärä29.10.2014
Tuotteet ja palvelut

Olen freelancer-kentällä toimiva tanssitaiteilija. Työskentelen tanssijana, -koreografina, - tanssinopettajana ja -ohjaajana. Työssäni yhdistyvät nykytanssin liikekieli, improvisaatio, tanssiteatteri, somaattiset menetelmät ja astanga-jooga. Olen opettanut kaikenikäisiä tanssin ja teatterin opiskelijoita, sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, ammattiin opiskelevia tanssijoita sekä ohjannut liikettä erilaisille kohderyhmille taidekasvatuksellisessa kontekstissa.

Koulutukseni:

2012 alkaen Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Pohjois-Karjalan kesäyliopisto, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden laitoksen tutkintovaatimusten mukaan

2013 Ammatillinen opettajan koulutus Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

2007 Tanssija Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokumpu, tanssin koulutus (Professional Qualification in Dance, North Karelia College Outokumpu / Dance Education Finland 2007) 


SOOLOTEOKSET

  • Näkymätön koti
  • Linnunluiset Saappaat
Kulttuuri-/taideala Virkistys- ja tyhypäivät

Tanssin mahdollisuudet


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Yhteystiedot
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka(at)pakkahuone.info
Suora linkki tähän profiiliin: http://pakka.fi/profile/137?PHPSESSID=958b1120386460b726d94f91d4a6cd2c