Mari Kortelainen

Osaaminen
Kuvaus

Olen freelancer-kentällä toimiva tanssitaiteilija. Työskentelen tanssijana, -koreografina, - tanssinopettajana ja -ohjaajana. Työssäni yhdistyvät nykytanssin liikekieli, improvisaatio, tanssiteatteri, somaattiset menetelmät ja astanga-jooga. Olen opettanut kaikenikäisiä tanssin ja teatterin opiskelijoita, sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, ammattiin opiskelevia tanssijoita sekä ohjannut liikettä erilaisille kohderyhmille taidekasvatuksellisessa kontekstissa.

 

Käynnistin KEHOSSA KOTONA – tanssien kohti kotia -projektin vuonna 2010. Monitasoinen tanssia, tanssi- ja yhteisötaidetta, kehollisuutta ja kokemuksellisuutta tutkiva projekti koostuu kolmiosaisesta tanssisooloteosten sarjasta, työpajoista ja niihin liittyvistä keskusteluista. Työpajojen ydinteemoina ovat kehotietoisuus sekä muuttuvaan kehoon kotiutuminen.                            

 

Omat sooloteokseni Näkymätön koti ja Linnunluiset Saappaat kertovat ihmisen hauraudesta ja voimasta, itseyden etsimisestä ja löytämisestä sekä läsnäolon merkityksestä.

 

Koulutukseni:

 

2012 alkaen Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Pohjois-Karjalan kesäyliopisto, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden laitoksen tutkintovaatimusten mukaan

2013 Ammatillinen opettajan koulutus Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

2007 Tanssija Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokumpu, tanssin koulutus (Professional Qualification in Dance, North Karelia College Outokumpu / Dance Education Finland 2007)

Avainsanat
Muokkauspäivämäärä07.12.2015
Tuotteet ja palvelut

Mari ja kehrä Huhmarissa 31.10.2015, kuva sisu.jpg

Kulttuuri-/taideala Tanssi


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Yhteystiedot
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 4012078
pakka@pakkahuone.info
Suora linkki tähän profiiliin: http://pakka.fi/profile/161?PHPSESSID=6c26ca1dd5e17ad21ff4a2a2b107e10e