Miia Rosenius

Osaaminen
Kuvaus

Kulttuuri on tiiviisti yhteydessä ihmisten hyvinvointiin. Miksipä siis emme näkisi sen arvoa, ja kokisi sen vaikutuksia itse? Taide voi nostaa esille erilaisia merkityksiä yhteisöstämme sekä meistä itsestämme.

Tarjoan hyvinvointia tukevia kulttuuripalveluita erilaisille yhteisöille. Teen myös tilauksesta taidetta työpaikan tiloihin. Koulutukseltani olen kuvataiteilija (amk), lisäksi minulla on taiteen maisterin tutkinto kuvataidekasvatuksesta. Olen erityisen kiinnostunut yhteisötaiteesta, joten työskentely erilaisten ryhmien ja yhteisöjen kanssa tuo näkökulmia myös omaan taiteelliseen työhöni. Yhteisöllisyyden ja osallisuuden näen tärkeinä tekijöinä omassa taiteessani, ja nämä arvot ovat läsnä myös toimiessani ohjaustehtävissä.

www.miiarosenius.fi

Avainsanat
Muokkauspäivämäärä29.10.2014
Tuotteet ja palvelut

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa ideanne siitä, millaisia palveluja kaipaisitte!

Ideoidaan yhdessä sopiva kokonaisuus. Se voi olla muutaman tunnin tai päivän pituinen työpaja, tai pidempikestoinen prosessi, vaikkapa kerran kuussa pidettävät taidepajat yhteisössänne.

Osaamiseni painottuu kuvataiteeseen. Kotisivuillani voitte käydä tutustumassa tekemisiini tarkemmin, ja katsoa millaisia ideoita ne herättävät palvelujen suhteen. Lähdetään liikkeelle positiivisella asenteella - kaikki on mahdollista!

Kulttuuri-/taideala Kuvataide


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Yhteystiedot
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 4012078
pakka(at)pakkahuone.info
Suora linkki tähän profiiliin: http://pakka.fi/profile/46?PHPSESSID=6c26ca1dd5e17ad21ff4a2a2b107e10e