Kirjaudu   Sivukartta   Etsi    

Pakka.fi

Pakka.fi on syntynyt Työhyvinvointia kulttuurista –hankkeen (1.1.2009-15.2.2011) ja Taiten tuottoa - hankkeen (1.7.2011 - 31.7.2013) tuotoksena. Hankkeita hallinnoi Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate. Projektinjohtajana toimi Elli Oinonen-Edén. Rahoittajia olivat Euroopan sosiaalirahasto, Pohjois-Karjalan ELY-keskus sekä Joensuun kaupunki ja yhteistyökumppaneita Esittävän taiteen tila ry, Taidekeskus Ahjon kannatusyhdistys ry, Taito Pohjois-Karjala ry ja Joensuun kaupungin kulttuuritoimi. Yhteistyössä mukana oli myös Pohjois-Karjalan taidetoimikunta.

Projektien päättymisen jälkeen Esittävän taiteen tila ry ylläpitää PAKKA-keskusta.

Esittävän taiteen tila ry sai vuonna 2013 AVEKilta CreaDemo-rahoitusta Pakka-keskuksen edelleen kehittämiseen ja toimintamallin vakiinnuttamiseen ajalla elokuu 2013 - huhtikuu 2014.  Lisäksi OKM myönsi Esittävän taiteen tila ry:lle tukea "Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen" -hausta neljään matkailupilottiin ajalle 2013-2014. Kaksi piloteista liittyy Lieksaan ja kaksi Joensuuhun.

Taiten tuottoa kuvat: Hannele Autti, Björn Ericsson, Noora Heikkinen, Hanna Hotulainen, Arttu Puhakka, Lasse Reijonen ja Riitta Rouvinen.